Koploper op het gebied van duurzaamheid.

Je kunt lang zoeken naar een duurzamere broek. Om zo milieuvriendelijk en eerlijk mogelijk te produceren,
nemen we alles in eigen handen – in onze eigen Europese productie. Anders dan anderen – vraag het maar!
Meyer Trousers

Als Duits familiebedrijf opgericht in 1960, is Meyer stevig geworteld in de regio, het Bergisches Land nabij Keulen. Meyer is de toonaangevende Europese specialist voor herenbroeken en vervaardigt de producten in hun eigen Europese Productiecentrum.

De Meyer-belofte “Kwaliteit in elk detail!” zet hen niet alleen aan om hoogwaardige producten te maken. Ook een consequente focus op duurzaamheid is voor hen en voor Spandaw Mannen een vaste waarde en een centraal kwaliteitskenmerk.

MEYER. Duurzaam, Europees, fair.

Hier groeien uw nieuwe broeken

Een goede broek groeit niet aan de bomen. Maar de grondstoffen waarvan ze gemaakt zijn, komen natuurlijk uit de natuur. Of het nu om puur biologisch katoen, natuurlijke schapenwol, de herontdekte hennepvezel of luxe kasjmier gaat. Wij zetten vol in op de onovertroffen kwaliteiten van de natuur.

Het is een lange en intensieve weg van het katoenveld naar de afgewerkte broek. Meyer zorgt ervoor dat alle betrokkenen in deze productieketen onder eerlijke omstandigheden werken. Meyer heeft de daadwerkelijke productie zelfs in eigen handen genomen – in Europa. Alleen zo kunnen zij ervoor zorgen dat ze aan moderne en eerlijke milieu-, sociale en veiligheidsnormen voldoen. Anders dan anderen.

Bekroond! Onze onderscheidingen en certificaten

Coolmax® Ecomade is gemaakt van 100% gerecyclede grondstoffen en is daarom vriendelijk voor het milieu. Het Coolmax® systeem staat bekend om zijn effectieve vochtregulatie met uitstekend ademend vermogen. Het vocht wordt snel naar buiten getransporteerd en kan daar verdampen. Door dit verdampingseffect is de stof zeer snel droog. Het houdt je koel terwijl het zacht, licht en comfortabel is.

Thermolite® Ecomade is gemaakt van 100% gerecyclede grondstoffen en is daarom vriendelijk voor het milieu. Het Thermolite-systeem biedt warmte en comfort met een laag gewicht – zelfs als het nat is! Holle vezels houden de lucht vast en zorgen zo voor een zeer effectieve isolatie. Bovendien droogt Thermolite vele malen sneller dan andere synthetische vezels of katoenen materialen. Zo voel je je comfortabel warm, ook op koude dagen.

Bezoek Spandaw Mannen voor een uitgebreide collectie van de Meyer broeken (Bon, Chicago, Dubai etc.). We kunnen wel zeggen dat het de meest populaire herenbroek is, verkrijgbaar in confectie-, lengte- en kwartmaten.

Nieuw! Meyer Golf

In chinomodel of als 5-pocket-variant – met de golfbroeken van MEYER komt u goed voor de dag op de green. Dankzij de hoogwaardige functionele materialen is de broek sneldrogend, ademend en vrijwel kreukvrij.

De broek is voorzien van diverse details voor een optimale performance.

U bent perfect gekleed voor een potje golf en u zult niet alleen op de golfbaan goed voor de dag komen! Deze broek kunt u namelijk eveneens dragen bij het diner in de club na het golfen.


Bezoek onze winkel voor de lange broek en de bermuda (voorjaar/zomer), verkrijgbaar in diverse kleuren (wisselend per seizoen).