SPANDAW MANNEN

Meer dan 120 jaar vakmanschap

Welkom bij Spandaw Mannen. Wij zijn een herenmodezaak waarbij de 5e generatie nu aan het roer staat en daar zijn we als familie trots op.

 

Vakmanschap

Met ons vakkundige en gezellige team staan wij klaar om iedere man tot in de puntjes te kleden. Bij binnenkomst weten wij wat uw maat is, maar ook welke kleur u staat. Daarbij kennen we onze collectie en weten we welk overhemd werkelijk iets voor u doet, of u beter een v-hals of ronde hals kunt dragen en welke broek het beste bij u past.

 

Collectie

Bij het inkopen staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Daarna volgt de trend. En die gaan gelukkig tegenwoordig hand-in-hand. Bijna ieder merk biedt nu sustainable items en dat is voor ons een basis voor een nieuwe toekomst. Met merken als Meyer, Mr. Nice Guy en Hugo Boss kunnen wij zeker de toekomst in, aangezien zij enkel en alleen of grotendeels ecologisch produceren.

Herenmode Roden

Authenticiteit

De familietraditie wordt voorgezet. Een 5e generatie heeft het stuur overgenomen in 2019.

Het mode-DNA en de oude kernwaarden blijven als basis aanwezig, maar met nieuwe moderne toevoegingen waar de man anno 2020 van houdt.

Stijl en klasse gaan nooit verloren.

U bent bij ons in goede handen!

Bart Spandaw

Roden, Winkel- en brinkdorp

Wij zijn gevestigd in het winkel- en brinkdorp Roden, in de kop van Drenthe.

U vindt bij ons o.a. de collecties van Meyer, Gardeur, State of Art, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Cavallaro Napoli, Bugatti, Baileys, Profuomo, Blacksand (nieuw! Eerste in Nederland), Amsterdenim en Fortezza.
Shirts/overhemden naast bovengenoemde merken ook van Ledub, Giordano en John Miller (superstretch en maathemden) en pakken van Roy Robson.

Wij helpen iedere klant – indien gewenst – persoonlijk. Laat u verrassen met een nieuwe combinatie. Want kleding maakt nog steeds de man!

Heeft u een vraag? App ons: 06-50507899. En bezoek onze webshop voor de Nieuwe collectie!

Bijzondere tijden vragen om bijzondere

Spandaw Service

Onze klant is koning

Whatsapp Service

Wij zijn tijdens openingstijden per Whatsapp beschikbaar (06-50507899). Wilt u weten of iets op voorraad is? Heeft u nog een overhemd en zoekt u een passende trui? Of wilt u een filmpje/foto ontvangen van een bepaald product? App ons.

Personal Shopper

U wilt 1op1-aandacht? Boek een personal shopper. Bart en Thijs staan tot uw beschikking, overdag of in de avond. Of gaat u trouwen? Wij nemen graag de tijd voor u. Een Personal Made Shirt met initialen behoort ook tot de mogelijkheid. Laat het ons weten.

Spoed Service

U heeft met spoed een nieuw shirt, overhemd, nieuwe broek of colbertjasje nodig? Neem contact met ons. Bel ons of laat het ons weten per Whatsapp.
Wij brengen het langs op uw kantoor of thuis.

Haal- en brengservice

Bent u minder mobiel? Of uw vader?  Bel ons. In alle rust nemen we uw wensen door. Wij komen naar wens bij u langs met een collectie in uw maat. U kunt contact opnemen met onze winkel via
050-5019660.